GINOP-1.2.1-14.2014-00579

Beneficiary's name: INM Partner Kft

Project title: AZ INM PARTNER KFT. TERMELÉSI KAPACITÁSÁNAK BŐVÍTÉSE

Amount of support: 25.154.664 Huf

Rate of support: 50%

Presentation of the project content:

A támogatás elnyerését követően a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint támogató kiadta az INM Partner Kft., mint kedvezményezett részére a GINOP-1.2.1-14-2014-00579 azonosítószámú támogatói okiratot.

Az INM Partner Kft. alkatrészek forgácsolására, ezen belül is a prototípus, egyedi, valamint kisszériás alkatrészek előállítására specializálódott, melyek fokozott pontosságot igényelnek. A termelés dominánsan exportra történik.

A gépiparban növekvő tendenciának számít az alkatrészekkel szemben elvárt fokozott pontosság növelése, valamint az esztétikai megjelenés, melyeket csak akkor lehet maradéktalanul biztosítani, ha megfelelő körülményeket teremtünk, melynek alapja a korszerű megmunkáló gép.

A fejlesztés keretében egy CNC esztergagép beszerzése valósult meg.

A fejlesztés eredményeként az általunk előállított termékek minőségének javulás, valamint a gyártási idő csökkenése érhető el, amivel egyrészt kapacitásnövekedést tudunk elérni, valamint a rövidebb gyártási idő miatt versenyképességünk növekszik a piacon. Az új berendezés által szélesíthetjük termékkínálatunkat és ennek eredményéül a megrendelői körünket is.

Az új gép funkciójában a mostani körülményekhez képest többet tud nyújtani, ezáltal a gyártási idő csökkenthető, amivel egyrészt kapacitásnövekedést tudunk elérni, valamint a rövidebb gyártási idő miatt versenyképesebb szolgáltatást nyújthatunk a piacon. A berendezés képes kiváltani több meglévő, elavult gép tevékenységét. A kapacitás, a minőség növekedés, valamint az elvégezhető speciális műveletek lehetőséget biztosítanak további export piacra való belépésre, mely a vállalkozás működésének stabilitását erősítik.

A Széchenyi 2020 program keretében megvalósult fejlesztésnek köszönhetően a vállalkozás piaci versenyelőnye tovább növekedett versenytársaival szemben, a vevői igények hatékonyabb és nagyobb tömegben / választékban történő kielégítésére vált alkalmassá.

A 25.154.664 Ft európai uniós támogatás segítségével megvalósult fejlesztés hozzájárul a vállalkozás gazdaságos működésének feltételeihez, s ezáltal a jelenleg alkalmazott 8 fő foglalkoztatásához.

Date of phisical completion of the project: 2015.09.18-2016.07.28.